Praktijk

Auto praktijkles in Vleuten en omgeving

De voorbereiding van het praktijkexamen is het meest intensieve gedeelte van de rijopleiding. Hierin leer je op een verantwoorde wijze deel te nemen aan het verkeer.
Dit klinkt makkelijker dan dat het is, want voordat je veilig zelfstandig de weg op kunt dien je eerst de auto goed te kunnen bedienen en beheersen. Het eerste gedeelte van de praktijkopleiding zal dan ook hier aan gewijd zijn. Verkeersinzicht, lastige verkeerssituaties enzovoort komen later in de opleiding voor.

Wat erg belangrijk is bij het leren rijden in de praktijk is dat iedereen zijn eigen sterke en zwakke punten heeft. Sommige leerlingen beheersen de auto al heel snel, terwijl iemand anders daar bijvoorbeeld meer moeite mee heeft! Hierdoor is geen enkele rijopleiding hetzelfde. Jouw instructeur gaat samen met jou je sterke en zwakke punten zoeken en deze verbeteren zodat je op het praktijkexamen alles beheerst! Ook wordt een duidelijk overzicht bijgehouden waarop jouw vorderingen continu gevolgd worden. Zo weet jijzelf en de instructeur de volgende les waar nog aan gewerkt moet worden. Alle lessen worden gegeven volgens de rijprocedure van het CBR, een betere voorbereiding kun je niet hebben!

Wij rijden altijd in dezelfde omgeving als waar de praktijkexamens afgenomen worden, alle mogelijke routes heb je samen met je instructeur al gereden, hij zal je precies vertellen waarop je moet letten, zodat je tijdens je examen nooit voor verrassingen komt te staan!

Kortom; Rijschool Zeker zorgt voor een optimale voorbereiding van je examen!

Jouw praktijkopleiding begint altijd met een gratis proefles, wil je deze direct aanvragen? Dat kan hiernaast.

Aanvraag gratis proefles
CAPTCHA
Een moment geduld aub.